Είμαστε στον ΚΑΡΦΑ στην ποιο τουριστική περιοχή της Χίου

Ο Καρφάς έχει βραβευθεί από τον ΕΟΤ με την γαλάζια σημαία σαν μια από τις ποιο καθαρές θάλασσες και τα καλοκαιριά συγκεντρώνει το 90% του τουρισμού γεγονός που οφείλεται στην μοναδικότητα της περιοχής και στην κοντινή απόσταση από την πόλη της Χίου με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται !!!

Το *Chios Rooms MyView* αν και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Καρφά, είναι στην πλαγιά του λόφου μέσα σε ένα ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον από ελιές και ευωδιαστά μαστιχόδενδρα, με φανταστική θέα και για όσους αγαπούν τους πρωινούς περιπάτους υπάρχουν στην περιοχή μας πάρα πολλές διαδρομές που οδηγούν σε κοντινούς αλλά και σε ποιο μακρινούς προορισμούς.

Όλα τα μπαλκόνια και οι βεράντες του *Chios Rooms MyView* έχουν απεριόριστη θέα προς την θάλασσα και προσανατολισμό πάνω στο Βοριαδάκι που είναι καλοδεχούμενο και περιζήτητο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η τοποθεσία μας είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ήσυχες διακοπές και είναι μεγάλη μας χαρά που κάθε χρόνο μας επισκέπτονται ξανά και ξανά γνώριμοι πελάτες με τις οικογένειές τους που έχουν γίνει πια και φίλοι μας.

Στο κέντρο του ΚΑΡΦΑ μπορεί να βρει κανείς τα πάντα όπως ΑΤΜ, γραφεία ενοικίασης αυτοκίνητων - μηχανάκια, μίνι μάρκετ, ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, σουβλατζίδικα, καφετερίες, μπαρ, νυκτερινή ζωή κλπ... και δεν είναι απαραίτητο να κατέβει κανείς στην πόλη για την εξυπηρέτησή του.

Για ειδικές τιμές για γκρουπ και άλλες προσφορές, επικοινωνήστε μαζί μας.

location  Καρφάς, Χίος, 82100

call 24  6981163821

envelope  tomyview@gmail.com

Κάντε Κράτηση


6981163821